Ouder- en volwassenencoaching

Coaching volwassenen


De wereld van volwassenen houdt natuurlijk niet op bij hun kind. Binnen dat systeem kunnen eigen uitdagingen spelen. Ik help om uitdagingen beter te begrijpen en die aan te pakken. Mijn specialisatie ligt bij hoogsensitiviteit en faalangst, maar ik heb ervaring met een grote diversiteit aan problemen zoals het aanvoelen en stellen van grenzen en daarmee beter zorgen voor jezelf, het efficiënt combineren van werk- en privé en het loslaten van ballast uit het verleden. 

 

Opstarten

Elk traject start met een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk en prettig even (telefonisch) contact te hebben en af te tasten of er een goed gevoel is. In dit gesprek bekijken we samen waar de schoen wringt en of ik kan daarbij kan helpen. Mocht dat het geval zijn, wordt er een afspraak voor een intakegesprek gemaakt. Gedurende dit gesprek is er speciale aandacht voor hetgeen er speelt en komen we tot afspraken waaraan gewerkt zal worden. 

 

(Wandel)coaching

De coaching vindt plaats aan de hand van gesprekken. De manier waarop stem ik altijd af op de persoon die ik voor me heb. Ik maak een probleem visueel, geef achtergrond maar ben ook graag concreet en heel praktisch. 

 

Soms is de plek waar gecoached wordt ook van belang. Vandaar dat er naast coaching aan huis ook de mogelijkheid is tot coaching in de natuur. Op basis van veel wandelsessies heb ik gemerkt dat in de natuur zijn en daarbij te bewegen de coaching kan ondersteunen, verlichten en een ‘open’ gevoel kan creëren. 

Download
intakeformulier coaching volwassenen.pdf
Adobe Acrobat document 236.3 KB